28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
Program SQA Days / 28

Make an individual schedule, marking in the program the reports you plan to attend

Test management
Automation testing
Mobile testing
Performance/Security testing
Test design and so on
Psychology, learning
Functional testing
New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other
Test management
Automation testing
Mobile testing
Performance/Security testing
Test design and so on
Psychology, learning
Functional testing
New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other
Test management
Automation testing
Mobile testing
Performance/Security testing
Test design and so on
Psychology, learning
Functional testing
New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other

16.04.2021 – First Day (Programme is being balanced)
  Section A (330 people) Section B (300 people) Section C (250 people)
08:30
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony 
10:00
10:40
Sergey Matveev
OneTwoTrip
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
A journey into quality Microservice architecture
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Vipin Jain
metacube Software
Jaipur, India
Talk language:
Level of audience:
Secure your devices to Secure your Data
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Ilya Roslyakov
Wargaming, Platform
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
How Wargaming Platform challenges production?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
10:40
Break. Networking 
10:55
11:35
Igor Lyubin
ozon.ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Visualisation of automatic test results with Grafana
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Dr. Gaye Saglam
SIEMENS Turkey R&D Center
Istanbul, Turkey
Tolga Aktas
SIEMENS
Istanbul, Turkey
Talk language:
Level of audience:
A Novel Approach for QA Scrum Teams to Improve Test Management Process
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Dmitriy Demin
Mail.ru Group
Voronezh, Russia
Talk language:
Level of audience:
Load testing of game servers
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:35
Break. Networking 
11:50
12:30
Dmitry Gusakov
Arenadata Software
Rostov-na-Donu, Russia
Talk language:
Level of audience:
Truly automated API testing
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Bjorn Boisschot
CTG
Diegem, Belgium
Talk language:
Level of audience:
The Dyson Effect: How to pitch and value testing properly
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Vasiliy Burov
Kaspersky Lab
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Applying ethical hacking practices when testing Windows applications
Regular Talk (40 min)
Give feedback
12:30
Break. Networking 
12:45
13:25
Dmitriy Scherbakov
BelkaCar
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Testing the reactive system. Spring 5 and Reactor
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Wim Demey
CTG
Bruxelles, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Consensus-based techniques as secret for effective entry & exit criteria
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
13:25
Break. Networking 
13:45
14:25
Anastasiya Zarechneva
ВКонтакте
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Selenium tests stabilization: expectations and reality
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Swati Kalra
Thoughtworks
New Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Automation testing using Katalon Studio
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
14:25
Break. Networking 
14:40
15:20
Roman Iovlev
ZyLab
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Brand new JS Driver on Java Fast and Kiss
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
Radek Lawgmin
Cognifide
Poznan, Poland
Talk language:
Level of audience:
When automated visual and functional testing in CI/CD is not enough (or even too much)
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Andrey Burov
Почтовые технологии
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Load testing on Gatling or advantages of Gatling over Jmeter
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Maksim Plavchenok
Bercut
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How we achieved zero errors based on the results of integration tests
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
15:20
Break. Networking 
15:35
16:15
Sargis Sargsyan
PicsArt
Yerevan, Armenia
Talk language:
Level of audience:
Building in House Scalable Mobile Lab for Automation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anna Vasileva
Ati.su
Talk language:
Level of audience:
Finding floating bugs
Regular Talk (40 min)
Give feedback
16:15
Coffee break. Networking 
16:45
17:25
Igor Goldshmidt
Moovit
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
Kaizen: The way to create a test automation project in the BE team. The story of a lonely brave (warrior) tester!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Tatyana Dubinskaya
IT Territory / Mail.ru Group
Voronezh, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to speed up testing? Real experience on the example of a large mobile project
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Shushan Aspaturyan
PicsArt
Yerevan, Armenia
Talk language:
Level of audience:
First 100 days of successful leadership
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Marina Kulikova
BSL
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Regression Testing Optimisation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
17:25
Break. Networking 
17:40
18:20
Polina Tarasova
YADRO
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to rewrite all automation in 3 months and not quit
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anna Dolgova
Mail.ru Group
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to build communication inside the QA-team and between QA-team and other colleagues during COVID-19
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Natalya Rusak
ООО "Мелсофт"
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Level design verification as testing activity
Regular Talk (40 min)
Give feedback
18:30
SQA Days Party 
17.04.2021 – Second Day
  Section A (330 people) Section B (300 people) Section C (250 people)
10:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
Maksim Tsepkov
mtsepkov.org
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Test design in a service architecture. Case study
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Anastasiya Shevchenko
Winvestor
Rostov-na-Donu, Russia
Talk language:
Level of audience:
Step-by-step implementation of the «Shift Left» concept
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Yana Korsunskaya
BPMobile
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
How to perform usability testing if you are not the UX Expert?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:10
Break. Networking 
11:25
12:05
Olga Pankova
Совкомбанк
Voronezh, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to train a soldier
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Filipp Terekhov
SkuVault
Ufa, Russia
Talk language:
Level of audience:
A story how I forgot how to estimate testing efforts
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Sergey Khrenov
PVS-Studio
Tula, Russia
Talk language:
Level of audience:
Undervalued Static Analysis
Regular Talk (40 min)
Give feedback
12:05
Break. Networking 
12:20
13:00
Mikhail Timofeev
Test IT
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Documentation testing - denial, anger, bargaining, depression, acceptance
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Daniil Tetyushin
Юла, Mail.ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to properly present yourself in a team and not get toxic
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Natalia Savastiuk
BPMobile
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Correct questions to check the depth of knowledge
Workshop (40 min)
Give feedback
13:00
Break. Networking 
13:15
13:55
Nataliya Demina
ООО "ФОРТИС"
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to stop being a slave of test cases and become their master
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Sergey Atroschenkov
Radio-QA
Talk language:
Level of audience:
Essential skills are the new Black!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
13:55
Break. Networking 
14:10
14:50
Anastasiya Gurinovich
instinctools
Grodno, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Short play: how to manage risks
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Dmitrii Bormotov
Flow Health
Ekaterinburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Involving developers in autotesting
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
14:50
Break. Networking 
15:05
15:45
Aleksandr Grigorev
ЗАО ЦФТ
Novosibirsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
Experience and prejudice
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Ivan Lukyanov
United Traders
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Production monitoring by QA
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Pavel Schedukhin
Ozon
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Onboarding QA specialist
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:45
Coffee break. Networking 
16:15
16:55
Artur Orlov
ООО "АвтоТрансИнфо"
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Let's talk about elephants
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Viktor Kapralov
Системы Компьютерного Зрения
Novosibirsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
Testing of ARkit & ARCore
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Andrey Belskikh
Playkey
Perm, Russia
Talk language:
Level of audience:
In pursuit of skills
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Maksim Elsukov
M3
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
What to look for when forming a fleet of devices
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
16:55
Break. Networking 
17:10
17:50
Viktor Myasnikov
Юла, Mail.ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
API Automation without Code
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Nadezhda Potaenko
ЗАО ЦФТ
Tomsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
Design Patterns are not only about program code but about test documentation too
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Nikita Romanov
SMARTLABS HOLDING LTD
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Features of testing white-label applications
Regular Talk (40 min)
Give feedback
18:00
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
To leave a feedback you need to

or
Chat with us, we are online!