Program

Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
15.11.2019 – First Day (programme is forming)
  Section A (300 people) Section B (300 people) Section C (300 people)
08:30
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony 
10:00
10:40
Erik van Veenendaal
Improve IT Services BV
Talk language:
Level of audience:
Test Strategies, Analytical Testing and More
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
Diana Guden
Helmes
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Emotional burnout
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anton Semenchenko
COMAQA.by; CoreHard.by; DPI.Solutions; EPAM
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Minimum Valuable Product in test automation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
10:55
11:35
Anastasiya Hurynovich
instinctools
Grodno, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Psychology of influence for a tester: persuade, act, defend
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anastasiya Zarechneva
Noveo
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Codeless automation tools: in the seek of the best testing solution
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:50
12:30
Ruslan Ostropolskiy
DocDoc
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Automation routine - increase the efficiency of people
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Petra Bouskova
tesena s.r.o.
Talk language:
Level of audience:
Motivated in all career stages - A Software Tester Tale
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
12:45
13:25
Sergei Zhuk
Shopify
Berlin, Germany
Talk language:
Level of audience:
RCA. Hammer and bright future
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Michal Buczko
Objectivity
Talk language:
Level of audience:
6 ways how to manage the risk-taking in enhancing your talents as a Tester
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Sergey Chebotarev
Ingram Micro Cloud (formerly Odin)
Novosibirsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
Platform to test and develop: The way from RAID to distributed storage featured with hot-swap and caches
Regular Talk (40 min)
Give feedback
13:40
14:20
Matthew Weinstock
Align Technology
Raleigh, United States
Talk language:
Level of audience:
Ghost in the Machine - A Guide to Managing Remote Test Teams
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anastasiya Ulkina
Exadel
Gomel, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Demo: how to keep up your courage in any situations
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
14:35
15:15
Aleksandr Aleksandrov
Luxoft
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Testing Infinity - Terms of Use
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Niels Malotaux
N R Malotaux - Consultancy
Medebach, Germany
Talk language:
Level of audience:
Recognizing and understanding Human Behaviour helps QA to do a better job
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Mockun Zbigniew
Cognifide Polska
Talk language:
Level of audience:
Automation in the world of projects
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:15
Coffee break 
15:45
16:25
Igor Goldshmidt
Sweet Inn
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
Agile: Quality Clean-Up in Development
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Michal Buczko
Objectivity
Talk language:
Level of audience:
The path of Rebel Tester and how it helps Your team
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Jeremias Rößler
ReTest GmbH
Karlsruhe, Germany
Talk language:
Level of audience:
Recheck and the Sorcerer's Stone: Turning Selenium into Adamantium
Regular Talk (40 min)
Give feedback
16:40
17:20
Oksana Skinder
iTechArt Group
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Exploratory testing: good or bad for a project?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Talk is reserved (VTB)
Alexander Henze
MaibornWolff GmbH
Munich, Germany
Talk language:
Level of audience:
A practical introduction to consumer contract testing with.NET
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
17:35
18:15
Alina Starotitorova
ПРАЙМ
Moscow, Russia
Taisiya Smolentseva
АО "АЭИ "ПРАЙМ"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Cards against humanity or how to learn testing theory using the game
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
18:30
SQA Days Party 
16.11.2019 – Second Day
  Section A (300 people) Section B (300 people) Section C (300 people)
10:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
Aleksandr Meshkov
HomeCredit Bank
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Building BDD in Enterprise. How make to step up and don't be disappointed in the results
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Gjore Zaharchev
Seavus
Skopje, Macedonia
Talk language:
Level of audience:
Testing Beyond The Obvious
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Erik van Veenendaal
Improve IT Services BV
Talk language:
Level of audience:
Requirements Engineering for Testers
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Number of seats is limited
To reserve a seat, you need
log in
or
to register
11:25
12:05
Svetlana Panina
Custis
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Testing in conditions of catastrophic lack of time
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Olga Nikolaeva
toolstrek
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
 How to organise work-logs in your team
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Roman Sentyuryov
АвтоТрансИнфо
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Security Testing like the game
Regular Talk (40 min)
Give feedback
12:20
13:00
Johan Steyn
IQbusiness South Africa
Johannesburg, South Africa
Talk language:
Level of audience:
Buying and Selling QA Services: essential principles
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
Aleksei Chumagin
Provectus Inc
Kazan, Russia
Talk language:
Level of audience:
Testing non-deterministic systems
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
13:15
13:55
Filipp Terekhov
SkuVault
Ufa, Russia
Talk language:
Level of audience:
Thorns and roses in migration testing
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Andrey Myasnikov
M3
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
TAS - Testing As Service
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Sergey Atroschenkov
EPAM
Talk language:
Level of audience:
STAR/AR on interview. Do's and Dont's
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
14:10
14:50
Rakesh Kondreddy
Ellucian
Bangalore, India
Talk language:
Level of audience:
Visual Test Automation for Coders and Non-coders - Deploy quality Features with speed
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Marina Patyaeva
ООО "Интек Лабс"
Nizhnii Novgorod, Russia
Talk language:
Level of audience:
Developer dashboard? Tester dashboard!
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
15:05
15:45
Tal Landa
Duda
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
Simple steps to improve your test automation efforts
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Eugene Haisenka
CleverLabs UE
Talk language:
Level of audience:
Automating staging deployments for QA
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Vitaliy Pedash
TDNA
Zaporozhe, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
How the Android developer mode is useful for QA?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Mesut Durukal
Siemens AS
Istanbul, Turkey
Talk language:
Level of audience:
Practical Applications of Artificial Intelligence in Software Testing
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Ekaterina Rodina
АСКОН
Kolomna, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to make manual testers write autotests
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
Viktoriya Khanieva
PVS-Studio
Tula, Russia
Talk language:
Level of audience:
How we managed to arrange the analyser development without QA-engineers
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Sergey Agaltsov
Инфосистемы Джет
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Blackbox testing or a dozen machine learning projects experience
Regular Talk (40 min)
Give feedback
17:10
17:50
18:00
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Test management Automation testing
Mobile testing Performance/Security testing
Test design and so on Psychology, learning
Functional testing New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other
To leave a feedback you need to

or
Chat with us, we are online!