28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
Program SQA Days / 28

Make an individual schedule, marking in the program the reports you plan to attend

Test management
Automation testing
Performance/Security testing
Test design and so on
Psychology, learning
Functional testing
New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)

16.04.2021 – First Day (Programme is forming)
  Section A (330 people) Section B (300 people) Section C (250 people)
08:30
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony 
10:00
10:40
Andrei Danilov
Typeform
Barcelona, Spain
Talk language:
Level of audience:
Testing your CI Pipeline
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Ilya Roslyakov
Wargaming, Platform
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
How Wargaming Platform challenges production?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Tarun Maini
ThoughtWorks Technologies
New Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Chronology of Testing AI/ML Applications
Workshop (40 min)
Give feedback
10:40
Break. Networking 
11:00
11:40
SHYAM SUNDER
..
Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Test Estimation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Dmitriy Demin
Mail.ru Group
Voronezh, Russia
Talk language:
Level of audience:
Load testing of game servers
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Swati Kalra
Thoughtworks
New Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Automation testing using Katalon Studio
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:40
Break. Networking 
12:00
12:40
Dr. Gaye Saglam
SIEMENS Turkey R&D Center
Istanbul, Turkey
Tolga Aktas
SIEMENS
Istanbul, Turkey
Talk language:
Level of audience:
A Novel Approach for QA Scrum Teams to Improve Test Management Process
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Natalia Savastiuk
BPMobile
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Correct questions to check the depth of knowledge
Workshop (40 min)
Give feedback
Radek Lawgmin
Cognifide
Poznan, Poland
Talk language:
Level of audience:
When automated visual and functional testing in CI/CD is not enough (or even too much)
Regular Talk (40 min)
Give feedback
12:40
Break. Networking 
13:00
13:40
SHYAM SUNDER
..
Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Legoizing Testing
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Sergey Atroschenkov
EPAM
Talk language:
Level of audience:
Essentials skills are the new Black!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
13:40
Break. Networking 
14:00
14:40
Victor Ionascu
Axway
Talk language:
Level of audience:
System Testing in Agile - Delivery Train
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Olga Pankova
Совкомбанк
Voronezh, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to train a soldier
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
14:40
Break. Networking 
15:00
15:40
Nataliya Demina
ООО "ФОРТИС"
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to stop being a slave of test cases and become their master
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Mikhail Laptev
ex. Expedia Group (Hotels.com brand) / ex. Babylon Health
Talk language:
Level of audience:
Visual testing - what, where, why
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:40
Break. Networking 
16:00
16:40
16:40
Coffee break. Networking 
17:10
17:50
18:00
SQA Days Party 
17.04.2021 – Second Day
  Section A (330 people) Section B (300 people) Section C (250 people)
10:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
11:10
Break. Networking 
11:25
12:05
12:05
Break. Networking 
12:20
13:00
13:00
Break. Networking 
13:15
13:55
Lunch. 1st shift
13:55
Break. Networking 
14:10
14:50
Lunch. 2nd shift
14:50
Break. Networking 
15:05
15:45
15:45
Coffee break. Networking 
16:15
16:55
16:55
Break. Networking 
17:10
17:50
18:00
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
To leave a feedback you need to

or
Chat with us, we are online!